Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

(zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a

4 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

(zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a - Page 2 Empty Re: (zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a

Pisanie by coffeina Pon Lip 27, 2015 9:33 pm

Cześć u mnie na razie mało czasu ale w przeciagu tygodnia do dwóch powinienem się ogarnąć. Więc będzie klepanie Wink
coffeina
coffeina
Lider Produkcji Warsztatów "Madagaskaru"
Lider Produkcji Warsztatów

Liczba postów : 96

Powrót do góry Go down

(zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a - Page 2 Empty Re: (zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a

Pisanie by Stravi Pon Lip 27, 2015 10:11 pm

Hej, czy ktoś chciałby przewalidować/przetestować tę aplikację?
Dodatkowo czy ktoś jest chętny do dalszego rozwoju tej aplikacji oraz samego przetestowania możliwości GITa?

Stravi
Lider Rozwoju Oprogramowania "Madagaskaru"
Lider Rozwoju Oprogramowania

Liczba postów : 92

Powrót do góry Go down

Pisanie by Astrocyt Sro Lip 29, 2015 8:24 pm

Mam taki mały pomysł na mały programik w WF który byłby taką małą apką TODO. Mniej więcej wyglądało by to tak : login do panelu. W panelu 3 grupy tasków: Do zrobienia, Wykonane, Twoje taski. Task miałby tytuł i którki opis a wykonane miałyby autora który je zrobił. Maksymalna prostota i myślę, że było by to przydatne. Jeśli myślicie, że to nie jest jakieś dno to mogę zacząć jakieś małe UI w WF robić i wstawić do obejrzenia o co mi dokładnie chodzi Smile
Pozdrawiam
Astrocyt

Astrocyt

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie by Stravi Sro Lip 29, 2015 9:22 pm

Hm... wolałbym zrobić to w ASP.NET.
Ale to w swoim czasie, zrobimy akcję zbierania pomysłów na aplikację i wystawię ankietę.

Stravi
Lider Rozwoju Oprogramowania "Madagaskaru"
Lider Rozwoju Oprogramowania

Liczba postów : 92

Powrót do góry Go down

Pisanie by Astrocyt Sro Lip 29, 2015 9:26 pm

No spoko to ja cierpliwie czekam Smile
Pozdrawiam

Astrocyt

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie by coffeina Czw Lip 30, 2015 12:13 am

Ok. Również doczepam się do akcji.
coffeina
coffeina
Lider Produkcji Warsztatów "Madagaskaru"
Lider Produkcji Warsztatów

Liczba postów : 96

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: