Opinie - Kamień milowy nr 2 (warsztaty 6-10)
+29
Nemiz
Kuberson
marks
trajan170
Mariousz1
moki54
Cobra
lzarzycki
lukaz1
rafek1241
kojot
magicznyWladek
tomtom1
Sarogatip
BRMaster
przemo2174
dawidg87
ewelinag
michupl22
cysiek
LukasLuk
cymesky
danielk220687
Cristanov
sting123
severynius
maras
lukaway
koszmarek
33 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Kamień milowy nr 2 (warsztaty 6-10)
Kolejne pięć warsztatów to znakomita przygoda z programowaniem w języku C#. Warsztaty te zostały starannie przygotowane. Duże słowa uznania dla prowadzącego, który zapewne wiele cennego czasu poświęcił na przygotowanie tych warsztatów. Osobiście muszę powiedzieć, że dużo się nauczyłem. Każdy kolejny warsztat stanowił dla mnie wyzwanie. Fajna sprawa!
trajan170- Liczba postów : 9
Re: Opinie - Kamień milowy nr 2 (warsztaty 6-10)
Warsztaty są porządnie przygotowane. Uważam, że to bardzo dobry sposób na przypomnienie sobie przerabianych zagadnień jak i naukę dla początkującego. Ciągłe powtarzanie wykonywanych czynności na wideo sprzyja zapamiętywaniu.
marks- Liczba postów : 7
Można powiedzieć, że coraz trudniej wraz z kolejnym warsztatem, ale wszystko do ogarnięcia. Mam pozytywne wrażenia z warsztatów 6-10. Jestem zadowolony z dołączenia do madagaskaru
Kuberson- Liczba postów : 4
Warsztaty ciekawsze, trudniejsze ale i przyjemniejsze do nauki. Podoba mi się, że z kroku na krok egzaminatorzy coraz mocniej naciskają na jakość kodu. Nie mogę nic zarzucić, bo są zrobione naprawdę porządnie.
Nemiz- Liczba postów : 39
Warsztaty coraz ciekawsze, i coraz trudniejsze. Wszystko jednak jest w dalszym ciągu zrozumiałe także jestem bardzo zadowolony
baklazan- Liczba postów : 10
Puki co ten kurs uznaje za najlepszy sposób by w domowym zaciszu rozpocząć "zabawe" w C# i Visual Studio
grasssownik- Liczba postów : 3
Dobry kurs na początek, podoba mi się, że zadania są coraz bardziej rozbudowane, no może oprócz warszatu 10, przydałoby się napisanie czegoś od nowa + zastosowanie metod
Wili93- Liczba postów : 4
Na swoją obronę napiszę, że w10 jest dopiero pierwszym z trzech kursów (w10, w12, w13) traktującym o metodach, pozdr !Wili93 napisał:Dobry kurs na początek, podoba mi się, że zadania są coraz bardziej rozbudowane, no może oprócz warszatu 10, przydałoby się napisanie czegoś od nowa + zastosowanie metod
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Udało mi się zaliczyć i ten kamień milowy. Jak dla mnie był zdecydowanie trudniejszy od poprzedniego, przy niektórych zadaniach musiałem dość dłuższą chwilę pogłówkować ale wyszło mi to tylko na plus , przynajmniej mam taką nadzieje!
Jak dla mnie nie przeszkadza fakt że brakuje lektora, człowiek bardziej skupia się na treści:)
Oby tak dalej !
Jak dla mnie nie przeszkadza fakt że brakuje lektora, człowiek bardziej skupia się na treści:)
Oby tak dalej !
christoo- Liczba postów : 5
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Opinie - Kamień milowy nr 1 (warsztaty 1-5)
» Opinie - Kamień milowy nr 3 (warsztaty 11-15)
» Prośba do użytkowników 4programmers: Napiszcie swoje opinie na temat projektu!
» Opinie - Kamień milowy nr 3 (warsztaty 11-15)
» Prośba do użytkowników 4programmers: Napiszcie swoje opinie na temat projektu!
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: