Koniec projektu Madagaskar
Strona 1 z 1
Koniec projektu Madagaskar
Witajcie.
To już koniec - projekt "Madagaskar" uznaję oficjalnie za zamknięty.
Wielka szkoda. Zakładając "Madagaskar" dałem sobie mniej więcej 5 lat czasu na rozkręcenie go, nie udało się.
Michupl22 wraz z kilkoma innymi moimi kompanami walczyli jak lwy o ponowne rozkręcenie projektu ale też nie wyszło.
Jest parę rzeczy które będę zawsze bardzo miło wspominał, np:
Pozwólcie, że zachowam Wasze kontakty, gdyż za jakiś czas znowu zechcę coś zorganizować (choć myślę że to już nie będzie edukacja, bardziej czysta czysta deweloperka aplikacji) ... ale zapas doświadczeń z "Madagaskaru" (pewne scenariusze rozegrałbym całkiem inaczej) będzie tu bezcenny !
Gorące moje podziękowania za pracę na rzecz "Madagaskaru" dla: tharkun, gumoman, marcin, Zefirek, Wheark2, Zdanek, michupl22, Stravi, Fores, rafek1241, Borixon911, marckord, tomtom, majkel, dkrun, polkom21, tommat, Astrocyt, Janniezbedny, Cygnus, perlik, emielek, coffeina, jaro, maigicznyWladek, seboos, mario, Demar77, macieko, gokusiek, tlawryn
.. oraz gorące podziękowania dla pozostałych uczestników za aktywność oraz zawsze przyjazne nastawienie !!
bywajcie !!
koszmarek
To już koniec - projekt "Madagaskar" uznaję oficjalnie za zamknięty.
Wielka szkoda. Zakładając "Madagaskar" dałem sobie mniej więcej 5 lat czasu na rozkręcenie go, nie udało się.
Michupl22 wraz z kilkoma innymi moimi kompanami walczyli jak lwy o ponowne rozkręcenie projektu ale też nie wyszło.
Jest parę rzeczy które będę zawsze bardzo miło wspominał, np:
- pomoc wielu uczestników
- pomimo trudnych dyskusji na forum zawsze atmosfera wzajemnego zrozumienia i szacunku
- wiele maili z podziękowaniami dla nas od laików z programowania , którzy twierdzą, że dzięki nam "ruszyli z miejsca" z nauką programowania
Pozwólcie, że zachowam Wasze kontakty, gdyż za jakiś czas znowu zechcę coś zorganizować (choć myślę że to już nie będzie edukacja, bardziej czysta czysta deweloperka aplikacji) ... ale zapas doświadczeń z "Madagaskaru" (pewne scenariusze rozegrałbym całkiem inaczej) będzie tu bezcenny !
Gorące moje podziękowania za pracę na rzecz "Madagaskaru" dla: tharkun, gumoman, marcin, Zefirek, Wheark2, Zdanek, michupl22, Stravi, Fores, rafek1241, Borixon911, marckord, tomtom, majkel, dkrun, polkom21, tommat, Astrocyt, Janniezbedny, Cygnus, perlik, emielek, coffeina, jaro, maigicznyWladek, seboos, mario, Demar77, macieko, gokusiek, tlawryn
.. oraz gorące podziękowania dla pozostałych uczestników za aktywność oraz zawsze przyjazne nastawienie !!
bywajcie !!
koszmarek
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Re: Koniec projektu Madagaskar
moki54 poprosił mnie o dostęp do archiwum warsztatów szkoleniowych (do własnego użytku).
Słuszna uwaga, tak więc "uwolniłem" wszystkie laborki czyli są one dostępne dla wszystkich bez konieczności posiadania konta w "wygaszonym" Madagaskarze.
Link do warsztatów znajduje się w głónym komentarzu pod archiwalnym filmem youtube otwierającym projekt:
https://www.youtube.com/watch?v=qAcxsG8iHbE
pozdr
Słuszna uwaga, tak więc "uwolniłem" wszystkie laborki czyli są one dostępne dla wszystkich bez konieczności posiadania konta w "wygaszonym" Madagaskarze.
Link do warsztatów znajduje się w głónym komentarzu pod archiwalnym filmem youtube otwierającym projekt:
https://www.youtube.com/watch?v=qAcxsG8iHbE
pozdr
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Similar topics
» Rozwój Strony WordPRess projektu
» Poszukiwanie osób do współpracy przy reorganizacji projektu
» Michupl22 nowym liderem "Grupy Madagaskar"
» Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
» Poszukiwanie osób do współpracy przy reorganizacji projektu
» Michupl22 nowym liderem "Grupy Madagaskar"
» Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: