Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
+2
zdanek
koszmarek
6 posters
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Gałąź DECYZYJNA
Strona 1 z 1
Które logo jest wg Ciebie NAJLEPSZE
Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
Hej
W czasach, gdy projekt miał być dedykowany max 15-tu uczestnikom, w czołówkach do wideo warsztatów zacząłem używać loga (dobrze Wam znanej animowanej literki "M"), którą na szybko ściągnąłem z galerii google internetu. To oznacza, że zwyczajnie zerżnąłem to logo. Teraz kiedy projektowi grozi ;p ekspansja , to może się okazać że będę miał kłopoty z powodu tego nie mojego loga.
Dlatego ogłaszam, szybki konkurs na nowe logo projektu.
Za około tydzień uruchomię w tym wątku ankietę, i będziemy głosować na najlepszy pomysł.
Proszę, kto ma ochotę (stać się autorem loga "Madagaskaru"), niech wysyła teraz swoje propozycje w tym wątku.
Nie ma w tej chwili mowy o zmianie nazwy projektu (za duży wysiłek organizacyjny i redakcyjny, który byłby podjęty za wcześnie).
Co do propozycji nowego logo , to stawiam wymagania, ograniczenia:
W pasku narzędziowym odpowiedzi na tego posta, można sobie najpierw swój obrazek osadzić na publicznym, zdalnym serwerze (ikonka: "Host an image") a następnie użyć linku do tego obrazka ikonką "Insert Image". Bardzo proszę , aby propozycja logo miała rozdzielczość max 320 na 200 (nie rozdymała forum).
Czekam na propozycje. Zaraz zaproponuję własne logo, ale mam po prostu przeczucie , że Wy macie lepsze pomysły (żal by było tego nie wykorzystać).
W czasach, gdy projekt miał być dedykowany max 15-tu uczestnikom, w czołówkach do wideo warsztatów zacząłem używać loga (dobrze Wam znanej animowanej literki "M"), którą na szybko ściągnąłem z galerii google internetu. To oznacza, że zwyczajnie zerżnąłem to logo. Teraz kiedy projektowi grozi ;p ekspansja , to może się okazać że będę miał kłopoty z powodu tego nie mojego loga.
Dlatego ogłaszam, szybki konkurs na nowe logo projektu.
Za około tydzień uruchomię w tym wątku ankietę, i będziemy głosować na najlepszy pomysł.
Proszę, kto ma ochotę (stać się autorem loga "Madagaskaru"), niech wysyła teraz swoje propozycje w tym wątku.
Nie ma w tej chwili mowy o zmianie nazwy projektu (za duży wysiłek organizacyjny i redakcyjny, który byłby podjęty za wcześnie).
Co do propozycji nowego logo , to stawiam wymagania, ograniczenia:
- dopuszczalne odcienie kolory: pomarańczowy, brązowy, czarny, szary, biały (nie musi zostać użyty każdy z tych kolorów)
- koniecznie napis: Madagascar Team w logo
- powyższy napis musi być koniecznie bardzo kontrastujący z tłem loga (a więc bardzo widoczny)
W pasku narzędziowym odpowiedzi na tego posta, można sobie najpierw swój obrazek osadzić na publicznym, zdalnym serwerze (ikonka: "Host an image") a następnie użyć linku do tego obrazka ikonką "Insert Image". Bardzo proszę , aby propozycja logo miała rozdzielczość max 320 na 200 (nie rozdymała forum).
Czekam na propozycje. Zaraz zaproponuję własne logo, ale mam po prostu przeczucie , że Wy macie lepsze pomysły (żal by było tego nie wykorzystać).
Ostatnio zmieniony przez koszmarek dnia Pon Wrz 21, 2015 2:03 pm, w całości zmieniany 7 razy
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Re: Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
Moja propozycja poniżej. Uwzględnijcie proszę fakt, że kratek docelowo nie będzie (są efektem ubocznym kreatora loga, które użyłem):
Ja wrzucę swoją propozycję loga.
zdanek- Egzaminator Warsztatów "Madagaskaru"
- Liczba postów : 10
Podoba mi sie projekt uzytkownika zdanek. Prostota i przejrzystość
wojtek656- Liczba postów : 4
Zgadzam się, ale starajcie się teraz nie pisać opinii, tylko zgłaszajcie tu własne projekty logo. Na opinie przyjdzie czas w drugim etapie tej akcji (za około tydzień), gdy udostępnię (i zaanonsuję wszystkim w mailu) ankietę (głosowanie na najlepszy pomysł).wojtek656 napisał:Podoba mi sie projekt uzytkownika zdanek. Prostota i przejrzystość
Moja propozycja:
Ostatnio zmieniony przez Cobra dnia Czw Wrz 11, 2014 8:42 am, w całości zmieniany 1 raz
Cobra- Liczba postów : 6
[IMG]https://2img.net/h/oi62.tinypic.com/257zo7o.jpg[/IMG]
Moja propozycja:[img][/img]
Borixon911- Liczba postów : 90
to takie przewrotne logo
wojtek656- Liczba postów : 4
Hej
Od teraz Nie przyjmuję więcej propozycji na nowe logo.
Uruchomiłem natomiast ankietę (widoczna na samej górze tego wątku) w której możliwie każdy z Madagaskarowców niech odda głos na najlepsze logo.
Podejmę decyzję czy będziemy robić dogrywkę (np. wybór najlepszego loga z dwóch , na które oddano najwięcej głosów) ... wszystko będzie zależało od różnicy w głosach pomiędzy dwoma najbardziej docenionymi przez Was logami.
Można głosować na własne logo !
Ankieta jest anonimowa. Mam (w statystykach serwera) dostęp do informacji kto oddał głos, ale nie będę wiedział na co każdy z Was głosował.
To czekam na Wasze głosy do powiedzmy czwartku wieczorem.
Od teraz Nie przyjmuję więcej propozycji na nowe logo.
Uruchomiłem natomiast ankietę (widoczna na samej górze tego wątku) w której możliwie każdy z Madagaskarowców niech odda głos na najlepsze logo.
Podejmę decyzję czy będziemy robić dogrywkę (np. wybór najlepszego loga z dwóch , na które oddano najwięcej głosów) ... wszystko będzie zależało od różnicy w głosach pomiędzy dwoma najbardziej docenionymi przez Was logami.
Można głosować na własne logo !
Ankieta jest anonimowa. Mam (w statystykach serwera) dostęp do informacji kto oddał głos, ale nie będę wiedział na co każdy z Was głosował.
To czekam na Wasze głosy do powiedzmy czwartku wieczorem.
Chyba każdy przyzna mi rację, że przewaga propozycji Zdanka (nad resztą) jest na tyle duża, że nie ma sensu robić 2 tury głosowania (wybór jednego z dwóch najlepszych logo).
Zdanek wygrywa , gratuluję.
Dzięki Wam wszystkim z Wasz 5 propozycji loga oraz za bardzo aktywne głosowanie.
Temat zamknięty , blokuję ten wątek.
Zdanek wygrywa , gratuluję.
Dzięki Wam wszystkim z Wasz 5 propozycji loga oraz za bardzo aktywne głosowanie.
Temat zamknięty , blokuję ten wątek.
Similar topics
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" - wdrożenie od 1-go listopada 2015
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 1-szy kwartał 2015 - etap 2 z 2 (GŁOSOWANIE)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 1-szy kwartał 2015 - etap 1 z 2 (DYSKUSJA)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 2 półrocze 2015 - etap 1 z 2 (DYSKUSJA)
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 1-szy kwartał 2015 - etap 2 z 2 (GŁOSOWANIE)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 1-szy kwartał 2015 - etap 1 z 2 (DYSKUSJA)
» PRIORYTETY grupy "Madagaskar" na 2 półrocze 2015 - etap 1 z 2 (DYSKUSJA)
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Gałąź DECYZYJNA
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: