Michupl22 nowym liderem "Grupy Madagaskar"
2 posters
Strona 1 z 1
Michupl22 nowym liderem "Grupy Madagaskar"
Witajcie
Po około pięcioletniej, wspaniałej przygodzie przewodzenia Grupą Madagaskar zdecydowałem, że ze względu na ogromny (z moim wiekiem) przyrost obowiązków zawodowych, ale głównie rodzinnych nie podołam dalej liderować tym projektem z pełnym zaangażowaniem.
Ogłaszam więc, że nowym liderem "Grupy Madagaskar" jest michupl22 (dotychczasowy Lider Infrastruktury).
Michu oczywiście zgodził się na moją prośbę.
Ja pozostaję w projekcie, a w przyszłości postaram się wspierać "Madagaskar" jako jej deweloper (na moją prośbę nie chcę na razie przyjmować dodatkowych ról specjalnych).
Mieliśmy nie dawno za sobą kilka sesji TeamSpeak z udziałem wszystkich liderów gałęzi i powiem Wam, że wkrótce michu wkroczy ze "świeżymi" , dobrymi pomysłami na ten projekt (nie tylko organizacyjnymi ale również wejdą do naszej infrastruktury poważne nowinki technologiczne).
Trzymajcie więc kciuki za nowego Lidera i wspierajmy go (dobrym słowem radą, oraz oczywiście własną pracą !)
Trzymcie się !!! (nie mówię "żegnaj", gdyż jestem nadal w tym projekcie).
Po około pięcioletniej, wspaniałej przygodzie przewodzenia Grupą Madagaskar zdecydowałem, że ze względu na ogromny (z moim wiekiem) przyrost obowiązków zawodowych, ale głównie rodzinnych nie podołam dalej liderować tym projektem z pełnym zaangażowaniem.
Ogłaszam więc, że nowym liderem "Grupy Madagaskar" jest michupl22 (dotychczasowy Lider Infrastruktury).
Michu oczywiście zgodził się na moją prośbę.
Ja pozostaję w projekcie, a w przyszłości postaram się wspierać "Madagaskar" jako jej deweloper (na moją prośbę nie chcę na razie przyjmować dodatkowych ról specjalnych).
Mieliśmy nie dawno za sobą kilka sesji TeamSpeak z udziałem wszystkich liderów gałęzi i powiem Wam, że wkrótce michu wkroczy ze "świeżymi" , dobrymi pomysłami na ten projekt (nie tylko organizacyjnymi ale również wejdą do naszej infrastruktury poważne nowinki technologiczne).
Trzymajcie więc kciuki za nowego Lidera i wspierajmy go (dobrym słowem radą, oraz oczywiście własną pracą !)
Trzymcie się !!! (nie mówię "żegnaj", gdyż jestem nadal w tym projekcie).
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Re: Michupl22 nowym liderem "Grupy Madagaskar"
Gratulacje dla kolegi michupl22
majsterjunior- Liczba postów : 4
Similar topics
» Konkurs na LOGO grupy "Madagaskar"
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
» Rezultaty reklamownia Grupy Madagaskar!
» Grafiki do reklamowania Grupy Madagaskar!
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" - wdrożenie od 1-go listopada 2015
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" (pomysły)
» Rezultaty reklamownia Grupy Madagaskar!
» Grafiki do reklamowania Grupy Madagaskar!
» REORGANIZACJA grupy "Madagaskar" - wdrożenie od 1-go listopada 2015
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: