Propozycje na aplikację
+2
Elchu
Nemiz
6 posters
:: Projekt "Madagaskar" :: 4.INNE :: 1.C#: ogólnie
Strona 1 z 1
Propozycje na aplikację
Cześć! Mam niewielkie doświadczenie z c#, liznąłem linq, zrobiłem web service, używałem ado.net. Chciałbym iść w stronę aplikacji webowych/desktopowych (priorytet to webowe).
Jakie aplikacje proponujecie napisać tak aby w przyszłości mógłbym umieścić w portfolio przy startowaniu na juniora?
Myślałem nad:
-aplikacja dla warsztatu/ rejestrator pojazdów/ kontrola techniczna
-sieć sklepów (wykorzystanie mapy google, wyznaczanie dojazdu, sprawdzanie dost. w poszczególnych sklepach)
Może ktoś chciałby razem napisać większą aplikację w małym teamie (coś na wzór bardziej doświadczonych użytkowników Madagaskaru)?
Pozdrawiam!
Jakie aplikacje proponujecie napisać tak aby w przyszłości mógłbym umieścić w portfolio przy startowaniu na juniora?
Myślałem nad:
-aplikacja dla warsztatu/ rejestrator pojazdów/ kontrola techniczna
-sieć sklepów (wykorzystanie mapy google, wyznaczanie dojazdu, sprawdzanie dost. w poszczególnych sklepach)
Może ktoś chciałby razem napisać większą aplikację w małym teamie (coś na wzór bardziej doświadczonych użytkowników Madagaskaru)?
Pozdrawiam!
Nemiz- Liczba postów : 39
Re: Propozycje na aplikację
Witam,
Mógłbym się dołączyć, bo też jestem na etapie tworzenia portfolio.
Mógłbym się dołączyć, bo też jestem na etapie tworzenia portfolio.
Elchu- Liczba postów : 14
Hej,
Ja też mógłbym się dołączyć z chęcią jednak obawiam się że za wiele bym nie pomógł bo dopiero zaczynam. Mógłbym Was wspierać psychicznie:)
A tak na poważnie jeśli nie mielibyście nic przeciw aby był początkujący w teamie to się piszę.
Ja też mógłbym się dołączyć z chęcią jednak obawiam się że za wiele bym nie pomógł bo dopiero zaczynam. Mógłbym Was wspierać psychicznie:)
A tak na poważnie jeśli nie mielibyście nic przeciw aby był początkujący w teamie to się piszę.
christoo- Liczba postów : 5
Hej,
może chcielibyście dołączyć do tworzenia projektowej aplikacji TODO:
https://madagaskar.forumpolish.com/t153-todo-app-funkcje-wymagane-i-opcjonalne#1717
Poziom wyznaczamy sobie sami, więc jeżeli uważamy, że coś jest dla nas za trudne to bierzemy coś innego na klatę. Poza tym do odważnych świat należy,a ja służę poradą. na PW, mailu czy też projektowym TeamSpeak.
może chcielibyście dołączyć do tworzenia projektowej aplikacji TODO:
https://madagaskar.forumpolish.com/t153-todo-app-funkcje-wymagane-i-opcjonalne#1717
Poziom wyznaczamy sobie sami, więc jeżeli uważamy, że coś jest dla nas za trudne to bierzemy coś innego na klatę. Poza tym do odważnych świat należy,a ja służę poradą. na PW, mailu czy też projektowym TeamSpeak.
Stravi- Lider Rozwoju Oprogramowania "Madagaskaru"
- Liczba postów : 92
Propozycje na aplikację
Hej Nemiz. Ja również jestem na etapie tworzenia portfolio, także z chęcią dołączę. Mój zasób wiedzy jest na zbliżonym poziomie do waszego.
Jak macie ochotę to możemy spróbować razem coś podziałać
Jak macie ochotę to możemy spróbować razem coś podziałać
Borixon911- Liczba postów : 90
Daję błogosławieństwo ;p ... tzn. absolutnie nie traktuję Waszej inicjatywy jako konkurencyjnej dla "Madagaskaru" (piszę o tym bo ktoś mnie o to pytał w mailu) .... działajcie chopy !! jak zbierzecie jakieś doświadczenia do dzielcie się nimi (np. ze Stravim - liderem dewelopmentu)
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Myślę, że jak możemy dołączyć do projektu "madagaskarowego" to byłoby to najlepsze wyjście, bo mimo chęci współpracy, nie wiem jak to do końca zorganizować- brak doświadczenia i wiedzy, żeby zarządzać projektem.
Nemiz- Liczba postów : 39
Similar topics
» (zakończony) Propozycję na aplikację, którą napiszemy
» Wasze propozycje
» (zakończony) Etap 1: Propozycje aplikacji/systemu do utworzenia
» (zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a
» (zakończony)Warsztat 15: etap 04: WYBÓR POMYSŁU na aplikację (treningową i egzaminacyjną)
» Wasze propozycje
» (zakończony) Etap 1: Propozycje aplikacji/systemu do utworzenia
» (zakończony) Tworzymy aplikacje FileGenerator i testujemy GIT'a
» (zakończony)Warsztat 15: etap 04: WYBÓR POMYSŁU na aplikację (treningową i egzaminacyjną)
:: Projekt "Madagaskar" :: 4.INNE :: 1.C#: ogólnie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: