[ANKIETA] PhpBB 2 vs PhpBB 3?
+5
michupl22
marks
koszmarek
tomtom1
rafek1241
9 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Co wolisz?
Re: [ANKIETA] PhpBB 2 vs PhpBB 3?
Dobra jadę z tym. Dzisiaj i jutro na raty będzie widać zmiany stylu na forum.
To będzie operacja "na otwartym sercu" , bo:
* nic nam nie grozi (to jest zmiana stylu nie struktury forum, a styl "defaultowy" zawsze będę mógł przywrócić)
* będziecie na bieżąco zgłaszać mi uwagi
Wydaje mi się , że nawet jak zmienię silnik na poprzedni to i elementy graficzne które wstawię (np. logo) pozostaną, ale o tym przekonamy się w praniu :p
To będzie operacja "na otwartym sercu" , bo:
* nic nam nie grozi (to jest zmiana stylu nie struktury forum, a styl "defaultowy" zawsze będę mógł przywrócić)
* będziecie na bieżąco zgłaszać mi uwagi
Wydaje mi się , że nawet jak zmienię silnik na poprzedni to i elementy graficzne które wstawię (np. logo) pozostaną, ale o tym przekonamy się w praniu :p
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Ok (tak jak widać w forum dnia 2015-09-18) wygląda moje pierwsze podejście do zmiany stylu. Po tym jak pierwszy raz zmierzyłem się z tym wizardem, to okazuje się , że nie taki diabeł straszny. Kto ma lepsze wyczucie/gust co do stylów to niech się ze mną skontakuje , ja mu dam uprawnienia + krótką instrukcję jak działać i może zacząć przerabiać mój (aktualny) styl.
Ja to jestem w grafie raczej cienki (co widać), przypominam że jestem programistą baz danych , choć może mnie uratuje to, że starałem się wzorować na koncepcie graficznym zaproponowanym przez Rafeka.
Ja to jestem w grafie raczej cienki (co widać), przypominam że jestem programistą baz danych , choć może mnie uratuje to, że starałem się wzorować na koncepcie graficznym zaproponowanym przez Rafeka.
Ostatnio zmieniony przez koszmarek dnia Pią Wrz 18, 2015 6:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
coffeina- Lider Produkcji Warsztatów "Madagaskaru"
- Liczba postów : 96
Wchodzę sobie na forum a tu
Dobrze jest!
Dobra robota!
Pozdrawiam
Tomtom
Dobrze jest!
Dobra robota!
Pozdrawiam
Tomtom
tomtom1- Koordynator Ruchu Egzaminacyjnego "Madagaskaru"
- Liczba postów : 81
Też wszedłem i wygląda to całkiem nieźle! Dobra robota, Koszmarek :DD
rafek1241- Lider Relacji Publicznych "Madagaskaru"
- Liczba postów : 42
A dziękuję . W takim razie akcję przebudowy stylu forum można uznać z grubsza za zamkniętką. Jak gdzieś dostrzeżecie jakiś rażący wybryk stylu (np. kolorystykę elementu wściekle kontrastującą z innym elementem) do dawajcie znać na bieżąco (choćby PW do mnie) to będę poprawiał.
P.S>Następne etapy z które się będę teraz brał to 1.odpalenie produkcji w18 2.odpalenie wątku na forum dot. przebudowy struktury/ogranizacji projektu (oj będzie się działo !)
P.S>Następne etapy z które się będę teraz brał to 1.odpalenie produkcji w18 2.odpalenie wątku na forum dot. przebudowy struktury/ogranizacji projektu (oj będzie się działo !)
Skoro wszystko jasne, to zamykam temat
rafek1241- Lider Relacji Publicznych "Madagaskaru"
- Liczba postów : 42
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: