lider PR - rafek1241
3 posters
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Wydzielenie RÓL w projekcie
Strona 1 z 1
lider PR - rafek1241
Ogłaszam , że mamy lidera gałęzi PR ("Public Relations") "Madagaskaru" - jest nim rafek1241 (gratulacje oraz dzięki dla niego ).
Rafek (mam nadzieję że daruje mi skrót jego nicka) wkrótce otrzyma zasoby oraz uprawnienia (m.in własną gałąź na forum) dzięki którym będzie konsultował z Wami a następnie koordynował wdrażanie różnych akcji , zmierzających do zwiększenia zainteresowania "Madagaskarem" (w Internecie).
Byłoby fajnie (poprzez rekrutację kolejnych uczestników) osiągnąć efekt, w którym kilkadziesiąt procent składu "Madagaskaru" będzie włączać się w akcje:
Prawdopodobnie będziemy kłaść większy nacisk na wizerunek projektu, jako werbującego uczestników aktywnie wspierających jego rozwój.
To jest jednak moje wstępne widzimisie ;p . To jak to będzie na prawdę zależy od woli rafeka (liderom gałęzi daję bardzo dużo swobody) oraz od Waszych opinii na forum (w dyskusjach które będzie z Wami niedługo prowadził).
Rafek (mam nadzieję że daruje mi skrót jego nicka) wkrótce otrzyma zasoby oraz uprawnienia (m.in własną gałąź na forum) dzięki którym będzie konsultował z Wami a następnie koordynował wdrażanie różnych akcji , zmierzających do zwiększenia zainteresowania "Madagaskarem" (w Internecie).
Byłoby fajnie (poprzez rekrutację kolejnych uczestników) osiągnąć efekt, w którym kilkadziesiąt procent składu "Madagaskaru" będzie włączać się w akcje:
- proponowane przeze mnie (np. produkcja laborek);
- proponowane przez Straviego (np. tworzenie eksperymentalnej aplikacji w naszym repo);
- proponowane przez michupl22 ( np.centralizacja infrastruktury projektu) itd.
- oraz oczywiście każde inne.
Prawdopodobnie będziemy kłaść większy nacisk na wizerunek projektu, jako werbującego uczestników aktywnie wspierających jego rozwój.
To jest jednak moje wstępne widzimisie ;p . To jak to będzie na prawdę zależy od woli rafeka (liderom gałęzi daję bardzo dużo swobody) oraz od Waszych opinii na forum (w dyskusjach które będzie z Wami niedługo prowadził).
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Re: lider PR - rafek1241
rafek1241 gratulacje
coffeina- Lider Produkcji Warsztatów "Madagaskaru"
- Liczba postów : 96
Re: lider PR - rafek1241
A dziękuję, dziękuję . Mam pełno pomysłów jak to ogarnąć tylko czekam na swój dział by zrobić kilka ankiet, czy przypadną wam do gustu
rafek1241- Lider Relacji Publicznych "Madagaskaru"
- Liczba postów : 42
Similar topics
» Lider Infrastruktury - michupl22
» Lider gałęzi deweloperskiej - Stravi
» Lider Produkcji Warsztatów - coffeina
» Lider-koordynator Ruchu Egzaminacyjnego - tomtom
» Lider gałęzi deweloperskiej - Stravi
» Lider Produkcji Warsztatów - coffeina
» Lider-koordynator Ruchu Egzaminacyjnego - tomtom
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Wydzielenie RÓL w projekcie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: