Aktualizacja strony WordPress
+5
Stefanoww
tomtom1
koszmarek
Nemiz
michupl22
9 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Aktualizacja strony WordPress
Michu, dodałem do "Mapy wiedzy" link do Twojego portalu (jest na pozycji nr 0, priorytetowej):
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XqQrijNGidRDoQNOArfuVW7R1dyVlJ75_hgPxYcs5-Q/edit?usp=sharing
KJażdy kto będzie zaliczał warztat nr 1 , dowie się o tej stronie.
pozdr !
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XqQrijNGidRDoQNOArfuVW7R1dyVlJ75_hgPxYcs5-Q/edit?usp=sharing
KJażdy kto będzie zaliczał warztat nr 1 , dowie się o tej stronie.
pozdr !
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Świetnie!
Wiele jest jeszcze do zrobienia na tej stronie, ale jak będzie duża liczba osób odwiedzała witrynę to będzie przynajmniej powód do jej rozwijania.
Wiele jest jeszcze do zrobienia na tej stronie, ale jak będzie duża liczba osób odwiedzała witrynę to będzie przynajmniej powód do jej rozwijania.
michupl22- Lider Infrastruktury "Madagaskaru"
- Liczba postów : 142
Póki więcej osób się nie zaangażuje to i tak za bardzo stoimy w miejscu. No ale cóż, łatwiej jest brać niż dawać
Nemiz- Liczba postów : 39
Nemiz napisał:Póki więcej osób się nie zaangażuje to i tak za bardzo stoimy w miejscu. No ale cóż, łatwiej jest brać niż dawać
Strona WordPress też dość długo leżała w worku zadań, ale nikt się nie podjął. Dlatego postanowiłem się na razie sam za to zabrać, aby był już jakiś wkład. Może ktoś wtedy poczuje powołanie.
Kolorystyka strony w odcieniach szarości akurat bardziej mi się podoba, no ale rozumiem że ludzie chcą kolorów "firmowych" madagaskaru. Kilka spraw:
1) W menu "warsztaty" rozwijają się tylko 01, 02, 03 i 04.
2) Trochę zlewa się strona i portfolio (obecnie to taki trochę "dualizm" stron internetowych :p)
3) Ogólnie to wielkie propsy
1) W menu "warsztaty" rozwijają się tylko 01, 02, 03 i 04.
2) Trochę zlewa się strona i portfolio (obecnie to taki trochę "dualizm" stron internetowych :p)
3) Ogólnie to wielkie propsy
burgund- Liczba postów : 16
To nie jest błąd. Do tej pory zdążyłem utworzyć strony tylko do czterech warsztatów. Planuje jednak zmienić koncepcję na krótki opis poszczególnych warsztatów na jednej stronie.burgund napisał:W menu "warsztaty" rozwijają się tylko 01, 02, 03 i 04.
Masz trochę racji. Ujednolicenie motywu wymagałoby stworzenia nowego szablonu. Proces ten zajmuje trochę czasu. Głównie problem tkwi w konieczności oprogramowania tak, aby wpisy, komentarze i widgety były poprawnie wyświetlane. Jeżeli ktoś ma ochotę coś takiego zrobić to może pisać do mnie.burgund napisał:Trochę zlewa się strona i portfolio (obecnie to taki trochę "dualizm" stron internetowych :p)
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Rozwój Strony WordPRess projektu
» Subskrypcja newslettera strony WordPress
» Aktualizacja listy studentów
» Czy ktoś z Was tworzy strony www?
» Subskrypcja newslettera strony WordPress
» Aktualizacja listy studentów
» Czy ktoś z Was tworzy strony www?
Strona 2 z 2