Propozycja współpracy
:: Projekt "Madagaskar" :: 4.INNE :: 1.C#: ogólnie
Strona 1 z 1
Propozycja współpracy
Cześć wszystkim,
kumpel wysłał mi wiadomość na fejsie czy nie znam kogoś kto podjąłby się wykonania dla niego pewnego zlecenia. Ja niestety jestem jeszcze za cienki aby się podjąć Od razu pomyślałem o grupie madagaskar przepełnionej pasjonatami programowania
Kolega szuka kogoś kto to ogarnie w miarę porządnie ale i cena będzie rozsądna. Po więcej informacji odsyłam na jego fb (https://www.facebook.com/dawid.chmielniak) lub tutaj choć zdecydowanie rozsądniej będzie kierować się prosto do niego.
Pozdrawiam
kumpel wysłał mi wiadomość na fejsie czy nie znam kogoś kto podjąłby się wykonania dla niego pewnego zlecenia. Ja niestety jestem jeszcze za cienki aby się podjąć Od razu pomyślałem o grupie madagaskar przepełnionej pasjonatami programowania
Pracujemy nad wyszukiwarką kojarzącą oferenta(usługi, przedmiotu, etc.) z osobą poszukującą, na podstawie cech/atrybutów. Na przykładzie: osoba 1 chce sprzedać czerwony samochód, z silnikiem 2.0, 5 drzwiowy. Osoba 2 poszukuje auta czerwonego, 5 drzwiowego, ale z silnikiem 1.6. Chodzi o to, żeby zbudować algorytm, który na podstawie określonych cech( z nadaniem im odpowiedniej wagi) dopasowywał oferty najbardziej odpowiadające preferencjom osoby oferującej/poszukującej.
Kolega szuka kogoś kto to ogarnie w miarę porządnie ale i cena będzie rozsądna. Po więcej informacji odsyłam na jego fb (https://www.facebook.com/dawid.chmielniak) lub tutaj choć zdecydowanie rozsądniej będzie kierować się prosto do niego.
Pozdrawiam
michaueqq- Liczba postów : 2
Similar topics
» Poszukiwanie osób do współpracy przy reorganizacji projektu
» (zakończony) Etap2: Wybór aplikacji/systemu do utworzenia w gałęzi deweloperskiej (GŁOSOWANIE)
» Propozycja nowego działu
» Propozycja niezależnej ŚCIEŻKI ROZWOJU PROGRAMISTY
» (zakończony) Etap2: Wybór aplikacji/systemu do utworzenia w gałęzi deweloperskiej (GŁOSOWANIE)
» Propozycja nowego działu
» Propozycja niezależnej ŚCIEŻKI ROZWOJU PROGRAMISTY
:: Projekt "Madagaskar" :: 4.INNE :: 1.C#: ogólnie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: