OPIS WSZYSTKICH RÓL
3 posters
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Wydzielenie RÓL w projekcie
Strona 1 z 1
OPIS WSZYSTKICH RÓL
Hej
Zaczynam płodzić dokumenty specyfikujące zakres uprawnień oraz zadań dla wszystkich ról (liderów gałęzi) w projekcie. Dokumenty posłużą aktualnym liderom gałęzi , oraz potomnym (ew. następcom itp.) Dokumenty będą powstawać (sukcesywnie) tutaj ( w dokumencie jest opcja podejrzenia umiejscowienia pliku na naszym gdrive):
https://drive.google.com/folderview?id=0ByEDbuEU88x4fnd3RDdNTDg0SXRzdXlNWWtNRExaMFBTcHFfOVpFR0FPaEs0anV5cEI4ams&usp=sharing
Mam skłonności do wodolejstwa, więc proszę strzelać uwagami w tym wątku, co mam poprawić.
Zaczynam płodzić dokumenty specyfikujące zakres uprawnień oraz zadań dla wszystkich ról (liderów gałęzi) w projekcie. Dokumenty posłużą aktualnym liderom gałęzi , oraz potomnym (ew. następcom itp.) Dokumenty będą powstawać (sukcesywnie) tutaj ( w dokumencie jest opcja podejrzenia umiejscowienia pliku na naszym gdrive):
https://drive.google.com/folderview?id=0ByEDbuEU88x4fnd3RDdNTDg0SXRzdXlNWWtNRExaMFBTcHFfOVpFR0FPaEs0anV5cEI4ams&usp=sharing
Mam skłonności do wodolejstwa, więc proszę strzelać uwagami w tym wątku, co mam poprawić.
koszmarek- Lider grupy "Madagaskar"
- Liczba postów : 596
Re: OPIS WSZYSTKICH RÓL
Faktycznie się rozpisałeś. Ale czym więcej treści, tym więcej informacji pochłania stary/nowy koordynator.
Znalazłem literówki:
Jeżeli reklamacja uczestnika jest uzasadzniona
Należy odpowiedzieć treścią (skopiowaną i wklejoną ze “showka”)
Znalazłem literówki:
Stravi- Lider Rozwoju Oprogramowania "Madagaskaru"
- Liczba postów : 92
Poprawione, dzięki.Stravi napisał:Znalazłem literówki:
Znalazłem kilka błędów w dokumencie "Role w Madagaskarze".
powinno być:
powinno być:
Taki mechanizm komunikacji pomiędzy liderem projektu , liderami gałęzi oraz pozostałymi uczestnikami powinien sprawdzić, że projekt będzie prawidłowo się rozwijał.
powinno być:
Taki mechanizm komunikacji pomiędzy liderem projektu , liderami gałęzi oraz pozostałymi uczestnikami powinien sprawić, że projekt będzie prawidłowo się rozwijał.
Najaważnieszy w tym folderze jest najnowszy plik (z “najświeższymi” priorytetami):
powinno być:
Najważniejszy w tym folderze jest najnowszy plik (z “najświeższymi” priorytetami):
michupl22- Lider Infrastruktury "Madagaskaru"
- Liczba postów : 142
@michu poprawione, dzięki
:: Projekt "Madagaskar" :: 2.Moduł: ADMINISTRACJA :: 2c.Gałąź lidera "Grupy Madagaskar" :: Wydzielenie RÓL w projekcie
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: